ByggSMART-verkkomessujen seuraavat livepäivät ovat 7.- 8. lokakuuta!

ByggSMART-verkkomessujen seuraavat livepäivät ovat 7.–8.10.2021, jolloin rakennusalan mielenkiintoisimmat puheenvuorot suoratoistetaan studio-olosuhteista. Messukävijöille osallistuminen on maksutonta! Puheenvuorot suoratoistetaan messusivustolla. Puheenvuorojen tallenteet ovat vapaasti katsottavissa messusivustolla.

Ilmoittaudu mukaan, niin pidämme sinut ajan tasalla seuraavien livepäivien ohjelmasta!

PERGO laminaatit rikkovat normaaleja käsityksiä laminaattilattioista
Pergon kosteudenkestävät laminaattilattiat ovat teknisesti eri tasolla, kuin laminaattilattiat yleisesti.
Mapei Plastimul -vedeneristeet
Plastimul 2K Reactive on nopeasti asennettava, joustava ja kestävä vedeneriste.
Scandic Grand Central Helsinki  on yksi Suomen suurimmista hotelleista,  jossa Silestone® Eternal Marquina tasot ovat näyttävästi esillä Brasserie Grand -ravintolassa ja Bar G:ssä
Cosentino by Silestone® -materiaalista valmistelut tasot ovat erinomainen yhdistelmä eleganssia, laatua ja kestävyyttä.
Schücon alumiinijulkisivulla valoa ja maksimaalista läpinäkyvyyttä
Schücon alumiinijulkisivujärjestelmä FWS 35 Panorama Design Super Insulated on kokolasinen julkisivu passiivitalon tasoisella lämmöneristyksellä.

“Tapahtuma oli täynnä kiinnostavia puheenvuoroja, ja niitä oli helpompi seurata kotitoimistolta käsin.”

Kari, ByggSMART 2020 -osallistuja

Syksyllä messujen ohjelmassa mukana

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Sisustusarkkitehti Esa Vesmanen: ”Valon käyttö on tilan muotoilua”
Sisustusarkkitehti, muotoilija ja Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitoksen lehtori Esa Vesmanen on ollut kiinnostunut tilojen valaistuksesta aina Taideteollisen korkeakoulun lopputyöstään saakka. Vesmanen toivoo, että julkisten tilojen rakennushankkeissa valaistusta mietittäisiin tarkemmin ja aikaisemmin.
Vuoden 2021 kalustesuunnittelija Yuki Abe: Filosofia vahvasti läsnä
Vuoden 2021 kalustesuunnittelija on Yuki Abe. Hänen suunnittelemansa kalusteet ovat leikkisiä ja sympaattisia, ja niissä korostuvat huolelliset detaljit ja käytettävyys, Sisustusarkkitehdit SIO toteaa valintaperusteluissa. Aben suunnittelu on persoonallista ja kekseliästä. SIO:n mukaan kotimainen kalusteteollisuus kaipaa juuri nyt hänen kaltaisiaan lahjakkuuksia ja korkeatasoisia tuotteita, joissa on jujua.
Lataustolpista pitää nyt ainakin keskustella
Sähköautot lisääntyvät ja latauspisteitä koskeva laki patistaa taloyhtiöitä toimimaan. Pitää keskustella tavoista, joilla latausmahdollisuus toteutetaan. Toteutus ei välttämättä vaadi suurta sähköremonttia. Lataustavoista suositeltavin on älykäs versio, joka mahdollistaa tulevaisuuden muutoksetkin.
Julkisivuremontti meren rannalla
Helsingin Lauttasaaressa olevan Hakolahdentie 6:n julkisivua ja parvekkeita korjataan parhaillaan. Rakennusvalvonta antoi luvan lasittaa merenpuoleiset parvekkeet ja purkaa kauan sitten turhaksi jääneen savupiipun. Julkisivun pintaan maalataan lisäsuojaa kosteutta vastaan.