ByggSMART-verkkomessujen seuraavat livepäivät ovat 7.- 8. lokakuuta!

ByggSMART-verkkomessujen seuraavat livepäivät ovat 7.–8.10.2021, jolloin rakennusalan mielenkiintoisimmat puheenvuorot suoratoistetaan studio-olosuhteista. Messukävijöille osallistuminen on maksutonta! Puheenvuorot suoratoistetaan messusivustolla. Puheenvuorojen tallenteet ovat vapaasti katsottavissa messusivustolla.

Ilmoittaudu mukaan, niin pidämme sinut ajan tasalla seuraavien livepäivien ohjelmasta!

Wilo – Pioneering For You
Wilolta löydät älykkäät ja energiatehokkaat pumppuratkaisut.
3M™ Ikkunakalvot suojaavat kaikkea, mikä on sinulle tärkeää
Yritykset ympäri maailmaa ovat luottaneet 3M:n ikkunakalvoihin jo vuosikymmenien ajan. Ota selvää miksi.
Kuinka suunnitella optimaalinen työympäristö?
Tervetuloa kuulemaan, kuinka tulevaisuuden toimitilat kannattaa toteuttaa.
Unelmien toteuttaminen vaatii hyvää pohjatyötä
Blosiuksella panostetaan hyvään pohjatyöhön, niin urakkatarjouksia laadittaessa kuin itse kylpyhuoneissakin. Yritys on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Kiillon kanssa.

“Tapahtuma oli täynnä kiinnostavia puheenvuoroja, ja niitä oli helpompi seurata kotitoimistolta käsin.”

Kari, ByggSMART 2020 -osallistuja

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Espoon Leppävaara laajenee: Toimisto- ja paikalliskeskus OOPS
NCC on kehittänyt Espoon Leppävaaran Hatsinanpuistoon uuden OOPS-toimitilakonseptin, jossa hyvinvointi, luonto ja yhteistyö tukevat liikkuvaa työelämää. Hankkeen ensimmäinen rakennusvaihe sisältää kaksi Breeam Excellent -ympäristösertifikaattia tavoittelevaa toimistorakennusta sekä pysäköintitalon.
Psykiatrian ja kuntoutuksen M-talo Seinäjoella: Mahdollisuuksien talo tarjoaa turvaa ja toipumista
Seinäjoen M-talo tuo psykiatrisen hoidon lähemmäs arkea ja muuta sairaanhoitoa. Talon suunnittelussa on hyödynnetty tietoa siitä, kuinka fyysinen ympäristö vaikuttaa terveyteen ja toipumiseen.
Uudet energiaratkaisut: Huomio myös paloturvallisuuteen
Taloyhtiöissä on otettu käyttöön uusia energiaratkaisuja, joilla saadaan puhdasta energiaa. Yksi suosituimmista on aurinkosähköjärjestelmä talon katolla. Aurinkosähköjärjestelmään kuten myös muihin sähköjärjestelmiin liittyy paloriski. Aurinkopaneelin aiheuttamat sähköiskut ja tulipalot ovat vielä harvinaisia, mutta järjestelmien vanhetessa ikä kasvattaa riskiä, joten niiden ylläpitoon tulee kiinnittää huomiota.
Mekaaninen, elektromekaaninen vai älykäs? Lukituksen monet vaihtoehdot
Ajantasainen ja käyttötarkoituksen sopiva lukkojärjestelmä kuuluu olennaisena osana kiinteistön turvallisuuteen. Taloyhtiöissä suosittuja ratkaisuja ovat perinteinen mekaaninen lukitus tai tämän ja elektromekaanisen lukituksen yhdistelmä. Älylukko, jota asukas ohjaa puhelimellaan, tekee tuloaan huoneistojen oviin, kertovat turvaurakoinnin ammattilaiset.