Miten LKDS-digitaalinen konepaja mullistaa portaiden tilauksen?

Miten LKDS-digitaalinen konepaja mullistaa portaiden tilauksen?

Oskari Monni, LK Porrras

Tässä videossa Oskari Monni esittelee LK-portaiden toimintaa ja tuotevalikoimaa. LK-portaat on Leppävirralla sijaitseva lähes 50-vuotias yritys, joka on erikoistunut portaikkojen valmistukseen ja asentamiseen. Heidän 31-henkisen henkilöstönsä työskentelee tuotannossa, myynnissä, suunnittelussa ja taloushallinnossa. Lisäksi yrityksellä on yli kymmenen alihankkijana toimivaa asentajaa.

Monni käy läpi yrityksen tuotevalikoimaa, joka sisältää muun muassa kierreportaat, suojakehät, suorat teräsportaat ja esteettömät luiskat. Tuotteet ovat modulaarisia ja niiden suunnittelu ja valmistus perustuvat asiakkaan vaatimuksiin. Tuotteissa käytetään erilaisia pintakäsittelyjä, kuten kuumasinkitystä ja maalausta, ja ne ovat saatavilla useissa eri korkeuksissa ja malleissa.

Videossa korostetaan erityisesti LK-portaiden panostusta digitaalisuuteen ja tuotekehitykseen. He ovat kehittäneet LK Design System -konfiguraattorin, joka mahdollistaa tarkat suunnitelmat ja nopeat muutokset asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tämä uusi järjestelmä on parantanut merkittävästi yrityksen toimitusnopeutta ja asiakastyytyväisyyttä. Monni mainitsee myös, että heidän tavoitteenaan on hyödyntää 3D-suunnittelua entistä enemmän tuotteidensa kehittämisessä.

Yrityksen tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu jatkuva tuotevalikoiman laajentaminen ja asiakastarpeiden entistä tarkempi huomioiminen. Videolla esitellään useita onnistuneita projekteja ympäri Suomea, jotka todistavat LK-portaiden ammattitaidon ja innovatiivisuuden.