Lähtölaukaus ByggSMART-virtuaalitapahtumaan!

Lähtölaukaus ByggSMART-virtuaalitapahtumaan!

Jaana Ahti-Virtanen, päätoimittaja, Projektiuutiset
Sampsa Seppälä, toimitusjohtaja, RPT Byggfakta

ByggSMART-tapahtuma on järjestetty jo seitsemän kertaa, keskittyen rakennusalalle ja sen muuttuviin olosuhteisiin, kuten pandemiaan ja sotatilanteisiin. Viime keväänä odotettiin asuntorakentamisen elpymistä, mutta epävarmuus jatkuu. Tapahtuman järjestää RPT Byggfakta, joka on tunnettu rakennusalan asiantuntija. RPT Byggfaktan Sampsa Seppälä toi esille, että yritys on julkaissut noin 6 000 uutta hanketta tänä vuonna, mikä on hieman vähemmän kuin edellisenä vuonna, mutta kvartaali kolmonen oli arvollisesti parempi.

RPT Byggfakta on laajentunut kansainvälisesti ja tarjoaa nykyään palveluita 26 eri maassa. Yrityksen palveluvalikoima on kasvanut sisältäen muun muassa hankeseurantaa, tuoteinformaatiota, spesifikaatioalustoja ja tarjoushallintaa. Yhteistyö Foreconin ja Forecast Groupin kanssa vahvistaa yrityksen asemaa rakennusalan bisnesinformaation tarjoajana.

Seppälä korostaa, että digitalisaatio ja tiedolla johtaminen ovat keskeisiä RPT Byggfaktan tulevaisuuden suunnitelmissa. Yritys pyrkii auttamaan asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaansa ja tekemään parempia päätöksiä rakentamisen alalla. RPT Byggfaktan kansainvälinen verkosto ja laajat palvelut tarjoavat asiakkaille arvokkaita resursseja rakennusalan haasteiden ratkaisemiseen.