Haastattelu: Wattinen-älylämmityspalvelu tarjoaa kiinteistönomistajille säästöä ja uniikkia dataa

Haastattelu: Wattinen-älylämmityspalvelu tarjoaa kiinteistönomistajille säästöä ja uniikkia dataa

Tämä video tarjoaa kattavan katsauksen DNA:n innovatiiviseen lämmitysjärjestelmän hallintaratkaisuun, joka hyödyntää tekoälyä ja älytermostaatteja. Haastattelussa Sami Koivulahti DNA:lta valottaa, kuinka he ovat laajentaneet toimintaansa perinteisestä datansiirrosta älykkäiden kiinteistönhallintaratkaisujen kehittämiseen.

Videon keskeiset kohdat:

1. Wattinen-älylämmityspalvelu: DNA on kehittänyt järjestelmän, joka optimoi lämmityksen tekoälyn avulla, parantaen asumismukavuutta ja vähentäen energiankulutusta.
2. Tekoäly ja koneoppiminen: Järjestelmän ydin on tekoälypalvelu, joka oppii jatkuvasti kiinteistön ominaisuuksista ja säätää lämmitystä tehokkaasti.
3. Älytermostaatit ja yhteyslaitteet: Ratkaisu sisältää älytermostaatit ja yhteyslaitteet, jotka mahdollistavat tietoturvallisen yhteyden palveluun.
4. Reaaliaikainen Seuranta: Kiinteistönhallinnoijat voivat seurata ja hallinnoida lämmitystä reaaliajassa hallintapaneelin kautta.
5. Asukaslähtöisyys: Asukkaat voivat säätää omien huoneidensa lämpötiloja, samalla kun järjestelmä pitää huolta kokonaisuuden optimoinnista.
6. Tulokset ja säästö: Järjestelmä on osoittanut merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa, mikä näkyy myös asukkaiden energialaskuissa.
7. Laajentuminen ja kumppanuudet: DNA on laajentanut palveluaan valtakunnallisesti ja yhteistyössä useiden energiayhtiöiden kanssa, kuten Turku Energia ja Pori Energia.
8. Tulevaisuuden suunnitelmat: DNA suunnittelee tuotekehitystä ja innovaatioita, jotka laajentavat älyteknologian sovelluksia kiinteistönhallinnassa.

Video tarjoaa syvällisen katsauksen DNA:n lähestymistapaan älykkäässä kiinteistönhallinnassa, korostaen sekä teknologian mahdollisuuksia että sen tuomia konkreettisia hyötyjä niin asukkaille kuin kiinteistönhallinnoijillekin.

Haastattelun toimittaja Jaana Ahti-Virtanen, haastateltavana Sami Koivulahti, paremman asukaskokemuksen puolestapuhuja & myyntijohtaja, DNA.