Sewatekin tuote­kehityksen tavoitteena on palokatko­ratkaisut kaikille

Sewatek Oy on kehittänyt ja valmistanut läpivienti- ja palokatkotuotteita vuodesta 1989 alkaen. Vuosituhannen alusta lähtien yritys on kasvattanut erikoisasiantuntijuuttaan nimenomaan palo-osastoivien läpivientien parissa. 

Tunnetuksi myös korjausrakentamisessa

Sewatek tunnetaan hyvin uudisrakentamisessa. Viime vuosina yleiset vaatimukset ovat kuitenkin kasvaneet myös korjausrakentamisen palokatkoratkaisuissa. Sewatekin toimitusjohtaja Timo Husun mukaan yrityksen tuotekehityksessä on panostettu erityisesti korjausrakentamisen ja linjasaneerausten tuotteisiin.

”Linjasaneeraus on usein taloyhtiön suurin ja kallein yksittäinen investointi, jossa palokatkot ovat pieni osa kokonaiskustannuksesta, mutta tärkeä osa rakennuksen paloturvallisuutta. Niiden huomioon ottaminen jo suunnittelussa on erittäin tärkeää.”

Palokatkot kaikkiin tarpeisiin

Tuotekehityksen tuloksena Sewatekin korjausrakentamisen ratkaisuvalikoima on kehittynyt entisestään. Husun mukaan yrityksen hyllystä löytyy nyt tuotekokonaisuus, josta on saatavilla tuotteet 60–70 -lukujen linjasaneerauksiin. Vanhemmissa kerrostaloissa Sewatekin asiantuntemus nousee ratkaisuja etsittäessä arvoonsa.

”Nykyään meiltä löytyy palokatkoratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Päämäärämme on tarjota ratkaisuja, joiden avulla koko ketju – suunnittelijat, urakoitsijat, valvojat ja viranomaiset – pystyvät tekemään oman työnsä mahdollisimman tehokkaasti.”

Me uskomme, että jokaisella on oikeus elää ja asua turvallisessa ympäristössä. Sewatek jatkaa asiantuntemuksensa kärjellä paloturvallisten läpivientien puolesta puhumista, kuten se on tehnyt jo yli 30 vuoden ajan.


Sewatek_logo_RGB

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn